Ez a gibsonian fényelt szürke a Mitoék egyik bútordarabja, a könyv rajta az, amin az elmúlt majdnem másfél évben dolgoztam, a rajta látható szimbólum pedig Papa Legbához, a haiti voodoo panteonjának egyik kulcsfigurájához tartozik, ha pedig ezt a mondatot olvassátok, akkor az azt jelenti, hogy a fekete csontkoponyákkal kockázó, habanerorumot vedelő istenek nem nyitottak portált a gyomromban és nem szülök skorpiókat éppen kétes féléletre egy szabadkőműves páholy közepén üvöltve. Lefordítom. Minden terv szerint halad.

break reality in case of emergency

Nyitottunk egy külön blogot a könyvnek, ahol hosszasan, vértől forgó szemmel magyarázom például azt, hogy hogyan készült a könyv borítója, miért lett fehér alapon szürke/piros és nem fekete alapon fekete, valamint mi a mérhetetlen nagy szopás a QR-kódok print használatával, posztolok zenéket, amiket prominens hazai underground arcok gyártottak hozzá (például a United Gods, a First Aid 4 Souls vagy a hazai színtér egyik ígéretes nevének sideprojectje, a Daddy Loves Machines) vagy haikukat, amit az olvasók küldtek be nyereményjátékra (és egészen izgalmasak születtek). Ha meg támogatni akarjátok a könyvet, akkor lehet venni külön oldalakat, katt, itt van, hogy miért éri meg.

Non-könyv: májusharmincegyedikével befagyasztjuk az LD50-et, azt az alternatív közösségi oldalt, ami 2001 óta egészen sokáig az életünk volt. A cikkben leírjuk lényegretörően, hogy miért, akinek meg van türelme, az meg végigtúrhatja a 300+ kommentet, hogy miért érdemeljük meg érte az akármit. A site megmarad emléknek meg referenciának, a magyar szubkultúra meg majd legyártja az utódoldalt, ha legyártja.

In not so related news: életem eddigi legmeglepőbb (reads: WTF) szakmabeli kérdéseit, feltételezéseit és rükverceit az elmúlt egy hónapban halmozva sikerült agyalapiba kapnom a szakdolgozóimtól snitt valószínűleg májusban érkezik Zoog új fanzinja, a Pleasure Species 12, amibe gyártottam négy oldalt Chaos Magic on a Flipdrive Near You címmel snitt, az év közben folyamatosan beérő projektekről meg majd időben snitt snitt végezetül fotóemlék egy találkozásból, amire tíz évet vártam AND IT ROCKED ON SO MANY LEVELS.