Januárban megírtam az első könyvem, hátradőltem és azt mondtam, fasza, akkor most foglalkozzunk mással, keressünk valami melót addig, amíg még Magyarországon élek, aztán lepattanok Albionba, a könyv meg halad a maga útján és minden rendben lesz. Aki ismer (vagy akinek van élettapasztalata), az már várja a sztorit, hogy hogy lett öttel bonyolultabb az egész. Azóta beleötleteltem a borítódesignba is, most éppen szügyig matatok a tördelővel a korrektúrában, a Karmamediával a könyv mellé kapcsolt social media megoldásokban és bömbölő, szívárványszínű hányásgejzír tör fel belőlem, amikor valaki megkérdezi, hogy na és szerinted milyen érzés híres lenni (és még nem hívtak fel a nyomdából, hogy muszáj-e UV-lakkos extra réteget vasalniuk a borítóra). A loák mindeközben csendesen mosolyognak és a látszat szerint soha-el-nem-sötétülő glowstickekből összerakott áldozati füzéreken keresztül figyelik a ROCK napi épülését.

(Ergo, időm nem nagyon volt másra, de, megszületett ez az infografika meg két további könyvön dolgozunk, ezekről majd mesélek, ha már nem csak ötletek lesznek, a babonásság tartja magát. Ha jól emlékszem, írtam-designoltam négy oldalt egy cyberpunk fanzinba, webshopba kerülés után rakom azt is. És ha megkérdezed, hogy sok munka van-e egy könyv gondozásával, igen, istelenül sok.)

A fenti designt Kaszás Vera Moiré gyártotta le egy precíziós atomtámadás erejével és ha érdekel, hogy miért lett fehér alapon ilyen szövegmozaik a borító és nem fekete alapon fekete alapon fekete, akkor figyeld a könyvre felhúzott blogot a damagereport.hu-n, mert oda pakolunk ezerféle tartalmat, feedbacket, DJ-mixet, tiküldtéteket meg nyereményjátékot.

Szerda este még mesélek is a könyvről a Geek Nyelvtan MeetOFFon, ami egész ijesztően hangzik, de amúgy az lesz, hogy ti eljöttök, riasztóan olcsó a szesz, én tíz percben elmondom, hogy milyen nyelvészeti fogalmakat merít ki az, hogy az ipari kaviár anyád tüdejében végzi (provokatív a jó válasz, a k betű alá meg beszorult egy nemtudommi, de fel-felsír ott hogy oponya amat ísértet)

facebook event, megkattintod, eljössz

meg elmondom, hogy a szőr meg a bizarr ötletek hogyan függnek össze, én lendülettel, ti bólogattok, iszunk, Kolosthemanwithoutfacebook hangot öklendezik és dubstepre integet (erre a Dohány 22 felé száll le az összes utasszállító a lisztferi helyett, mert a Kolos nagyon tud), Bazsi elikszfaktorolja a Cobain-életművet B-trackestül, aztán elkülditek nekem Facebookon a legjobb fotókat, betageltek, befriendeltek, aztán jöttök áprilisban a könyvbemutatóra és eltörjük a magyar apátiát.

Szevasztok.