A tepsit a legszerencsétlenebb haverod arcával kell kivajazni, a szalonnazsír karmája az, hogy üdítőitalt gyártsanak belőle disznószemű meszkalinideges kanadaiak, az univerzum leggyakoribb alkotóeleme nem a sötét energia és nem is a hidrogén, hanem a fodrozott szélű lapszalonna, amit kosaras mozdulatokkal kell a bevásárlókosárba félpályáról, a krumplit nem késsel kell hámozni, hanem foggal vagy ötnapos borostával, a svéd hagyma pedig annyira chucknorris, hogy nem felvágni kell, hanem ráugrik magától a pengére. a.k.a. Hogyan főzzünk erőszakosan vagy nagyon, nagyon részegen?

Majestic 12-szintű nemzetközi titkot gyártottunk abból a főzővideóból, amiben bemutatjuk A Másik Sráccal, Akinek Nincsen Emésztőrendszere, hogy hogyan kell kanálnyi Naga Sabi Bombbal nyáloszlopszobrot ondolálni az univerzumba, de már érezzük az ihletet arra, hogy mi is főzőshowt csináljunk YouTubera, ha már sikerült olyan gyöngyszemekre ráakadnunk, mint a Regular Ordinary Swedish Meal Time vagy az Epic Mealtime – mindkettőhöz kell egy Bob, akinek a súlypontja a torkában van, alatta meg egy csak egy szőrös, vaskos, eres dührengeteg két kézzel és kontinenstől függően egy kés (ezek a svédek) vagy egy üveg Jack Daniels (ők meg Kanada).

REGULAR ORDINARY SWEDISH MEAL TIME (youtube/swedishmealtime)


Őket csak azért engedjük előre, mert így még nem láttunk embert főzni, pedig egy ideig azt hittük, hogy a gasztrohisztérikus nevetést Bede Róbertnél tökéletesítettük, aki már attól meg tudna maga áldani egy komplett papi kongregációt, hogy harminc forinttal drágább sertészsírt vehet a műsporban, amit jókedvből főz, mert más képessége már nincs hozzá. A Regular Ordinary Swedish Meal Time csoportja nem jókedvből főz, hanem igazi berzerker dühből, úgyhogy ott nem csak foggal hámoznak krumplit, hanem ököllel puhítják a keverendőt, lendületből fejelik a húsgombócot és víz helyett havat tesznek fel a tűzhelyre. És ez csak, no pun intended, a jéghegy csúcsa.

EPIC MEALTIME (youtube/epicmealtime)



Hozzájuk képest az Epic Mealtime klinikai precizitással, brutalitással és mesteri vágóképekkel játszik: a kanadai sokasfogat minden nagyban és felszorzott kalóriákkal tervez és valósít meg: a meatballhoz való húst láncfűrésszel szeletelik, a karácsonyi töltött pulyka helyett bird in a bird in a bird in a bird in a bird in a pig van, szusit gyártanak fast foodból és szerintük minden étel egyetlen igazi alkotóeleme a bacon, a másik meg az alkohol, de olyannyira, hogy Jack Danielses-sörös palacsintától kell csodálatraméltóan erőszakosra bekúrni korareggel. (És ivókupát is csak szalonnából szabad gyártani, másból BLASZFÉMIA.)

Ez most nagyon folytköv.