22:10 – alsó ajak out the window, 22:30 – nyállal kimartam ágiék mosogatóját, szép tiszta, valahol itt kezdődnek a tegnap esti emlékek, negyed órára rá a fogaimon éreztem, hogy mar az ínyem, 22:46 percnél pedig egy még mindig azonosítatlan mondat lapul a telefonomban, idézem, szállá húzott angyalkönnyből szőtt vécépapírral ha simogatnák, de szép lenne! Ezt nem feltétlenül akarom érteni.


Két állásból van videónk rögzítve, ha sikerül higgadt állapotban nekifutnom, jövő hét elejére lesz is belőle podcast, amin egy kiskanálnyi Naga Sabi szószon kérődzünk, majd vérmérsékletünk szerint kezeljük a fájdalmat tova.  A képeket csak azért kapjátok, mert proofot akartatok sokan, ami viszont mind a videón van, screenshotot viszont sem e! (Fent a chili con carne, szűz állapotban. Note: egy kisebb lime csodákat tud tenni az ízével.) Siralmasan gyors enumeráció, aztán elhúzok videót vágni üvöltő metállal össze.


Tommy,  amint éppen kérdezzfeleleket játszunk, a devil’s cock chilit kell kitalálnom, nem véletlenül kaptok csak fekvő képet álló helyett. Huszonnégy órával a kísérlet után még mindig nem mer a vécére menni, pesti lakos.

Skin, aki videózott nekünk és okos volt, mert csípős (és rívás) nélkül harcolta végig az estét. Különleges képessége a tolerancia és a tökéletes ízű lime beszerzése, valamint delej van az ujjaiban, lásd az illusztrációt.


Balee, a másik kamerafraumann. Legjelentősebb mondata az este folyamán a nenenenene.


Dawe, akinek nemcsak azért dedikáljuk az állóképet, mert ekkora arca van (van), hanem mert ő ette a legtöbb Naga Sabit. Huszonnégy órával a kísérlet után még mindig lángol az arca belülről. Pár perccel a kiskanálnyi szósz után pont olyan színű volt a szeme, mint a zsarátnok, amúgy kedves fiú.


Jelenthetjük: működik a hőhullám (bár egyesek szerint csak klimaxolok) meg az adrenalinroham, belőlem konkrétan a röhögőgörcsöt hozta ki, az alsó ajkaimat nem érzem, a gyomromban egy felrobbanthatatlan kőszikla tart fitness-edzést. A szósz maga nem erős annyira, mint mondjuk a sárga habanero-paprika, ami annyira csípett, hogy felvágás előtt megnyitotta az elmémet, amikor ránéztem és azt mondta, “én nem merném”. (Mertem és már megkérdőjelezném, hogy arra ott és akkor miért is volt szükségem.) Hamarosan lesz videó kakaskodással, nyáloszloppal és vigalommal.