fcup.jpg

Legutoljára, amikor volt szabad kapacitásom figyelni az ilyenekre, a szapora rágógumizás volt a mellnagyobbítás biztos tippje, a japán lányok jelenleg alacsony kilokalóriás F Cup Cookieval gyúrnak, ezek szerint megint van kapacitásom, árulja el a Gizmodo. Itt egy jó fél órára belebonyolódtam a japán melltartószámozások ravasz metodikájába, az egyik eredmény a Triumph Japan bevásárlószatyorrá átalakítható célhordozója, a másik a hálaistennek nem worksafe KSLounge, korábban kimochi-ii.com, hugecups.

hitomiaizawa.jpgAztán lett ebből konverziós táblázat az észak-amerikai, európai és japán méretezések között, egyszerű méretkalkulátor (US, UK, AUS/NZ, EU/JAP, B/E/F/P), a második befutó pedig Santos blogja a grafikonokkal és statisztikákkal ábrázolt cikk a japán mellméretek növekedéséről. A legkeményebb hit azonban mégiscsak az lett, amit egy az egyben be is dobok ide, Kornéltól ezt az életben nem tanulnánk meg, bár halkan hozzáteszem, nem is kérdeztük meg tőle órán, ha majd visszajön San Luísból egy vámpírdenevérekből összeszerelt kereszt alakú számszeríjjal és kiszögez a nyelvvizsgaterem falára hivatalból, na az lesz majd a szopóágazat. Ha megérem.

(everything.com, tokumei post at mon aug 18 2002)

Flesh marketers in Japan long ago came up with buzzwords regarding the bra size of aidoru, porn stars, and gurabia aidoru (bikini girls like on the cover of weekly manga magazines). These buzzwords are surely a catchy and easier way to remember than a letter for cup size. In a surprisingly short time these words have become a part of common everyday Japanese.

The terminology includes:

kanjihiraganaromaji
word and chinese characters description/explanation
美乳 – びにゅう – bi nyuu
beautiful breasts.” Both A and B cups. (bi) is the kanji for beautiful. (nyuu) is a kanji for breasts.
However, in the Japanese vernacular, binyuu are jokingly known as
貧乳 – ひんにゅう – hin nyuu
poor breasts (in size).” (hin) is the kanji for lacking or flat broke.
巨乳 – きょにゅう – kyo nyuu
giant breasts.” Both C and D cups. (kyo) is the kanji for big or giant.
A few years ago, with the growing demand for quantitty over quality, a new group has emerged.
爆乳 – ばくにゅう – baku nyuu
E cup and above. (baku) is the kanji for bursting or exploding. Kinda interesting meaning when talking about the old “bombs”.