a mai rendelés

ordergibson.jpg orderkadrey.jpg orderwarren.jpg
a mai idol
Warren Ellis az a kétezres években, ami a nyolcvanasokban volt Gibson és a kilencvenesekben Neal Stephenson: útmutató, ötletgazdász, coolhunter, seminal visionary. Mindezt képregényben, jellegzetes stílussal, kimért intelligenciájú magányosfarkas főhősökkel, mizantrópiával és annyi ötlettel, amiknek csak egy százalékából Uwe Boll három generációja tudna filmeket gyártani. Nemcsak könyve jelent most meg (nem éppen heroinfüggő főhősre fogadtam volna, de ha már..), hanem blogján új steampunk heti képregényt hirdet FreakAngels címmel.

freakangels.jpg

A Paul “spoonboard” Duffield által rajzolt ötoldalas egységcsomagokban kiöntött Temze, lila hajú és lila szemű psychic fiatalok, gőzhajtású girokopteres főhősnő, apró kóstoló itt. Nem tudom nem átemelni Warren egy postját, aki olvasta a régi LD50et, tudja miért.

Design: Mother Of London
Photo: Allan Amato
Model: Zoetica
(original post here)

zoetica.jpg

És a zseniális Blur Studio egy steampunk (!!!) alkotása nagymellű főhősnővel, gerjedő inassal, ágyútöltelék szőrkutyával és angol-francia belvillongással. A Gentlemen’s Duel.

On a sadder note: az alábbi kép nemcsak a személyi légijárművek HUDját illusztráló vacak, hanem az elkövetkező pár hónapra levetített életkép. Ingerhiány, pezsgéshiány, szikrahiány. De legalább szép zöld, nyilakkal.

hits.jpg