pwnedthebarrelsmall.jpg

A pszichotankönyvek elolvasásának egy nagy hátránya van: az ember elkezdi saját magát visszafejteni, az olvasóim nagy része a kényszerespost óta pedig érezheti, hogy ez nem mindig szerencsés. Egyszer kell negyed órán kereszül figyelni egy magas szintű MMORPG játékost ahhoz, hogy rádöbbenj, a magas szintű, céhben aktív playerek elhanyagoltak, szociális életük konvergál a nulla felé, valamint a tápolással, a gyűjtögetéssel és az új környezetben való kiemelt státusz birtoklásával kompenzálják azt, hogy szabadidejük ugyan tengernyi, de más, az nem igazán. (Azok a magas szintű MMORPGsek, akiknek van szociális életük, nincsenek elhanyagolva és elrontva sincsenek belülről, kérem, jelentkezzenek. Fenem a fogam rátok.) muhawhawhawhaw. haw. Szóval egy hete a Dungeon Runnersben szaladgálok, kifizettem az 5 dollárosnak kikiáltott (de időközben 5 eurosra váltott) havidíjat és amennyire nem akarok időt tölteni benne, annyira sikerül. *cosmic sigh*

Megfogadtam pedig, hogy a Hellgate:London lesz az az egyetlen MMORPG, amivel hajlandó vagyok foglalkozni (és mennyire szerencsés vagyok, hogy még időben lemondtam arról, hogy én indítsam el a magyar fansiteot), aztán persze jött a hír a Warhammer 40K MMO-ról is, a világ játékosainak döntő százaléka azért remeg, hogy ha már a Blizzard baszott bejelenteni a BlizzConon a Team 3 által fejlesztett projektet, ami remélhetőleg a Diablo 3 lesz, akkor legalább Lipcsében jelentsék be, hogy mikortól csókolhatjuk seggen a szabadidőnket. Esténként meg ezzel szaladgálok, ezzel, ott, fent és kifejezetten élvezem. Nem csoda, a Diablo 2 egy idő után csak elvesztette a varázsát, a Titan Quest a kamerakezelésével és a főhős customizingmentességével bukta be a sikert itt a HQ-n, a Fate-ben nem volt multiplayer, a szintén Flagship által fejlesztett Mythosról pedig (bétatesztelem) nem mondhatok sokat az NDA miatt, de egy biztos: még az indygameren is jobb játékokat találok nála.

A DR alattomos, remek voiceoverjei vannak, ötletes tárgyai, a loot requirementek csak szintekhez vannak kötve, az emberfialánya emiatt remegő kezekkel lép még csakmégegy szintet, a városi és erdei hangulatok egy az egyben a WoWra ütnek, én pedig titkos websiteok titkos fórumain keresgélek, hol vannak olyan szerek, amiknek az van az oldalára írva, hogy Time Potion, soulbound, Adds 2-4 hours to daily lifetime. Köszönöm, hogy elmondhattam.