Székesfehérvári meg hódmezővásárhelyi olvasók, szevasztok. (The same i-know-you’re-there applies to my readers in good ol’ London and High Wycombe.)

formatadre.jpg

Bújjon belém a ferde gyász, de csak kihagytam a top 10 cyberpunk album közül a Forma Tadre dolgait, a héten kellett erre rájönnöm. Andreas Meyer meglepő arányérzékkel keveri a FSOL-féle ambientet a Haujobb feszült, intelligens, suttogó elektrojával, tipikus OffBeat-hangzás a kilencvenes évekből, a Lo Rez Skyline, a Snake Charmer vagy az FX on a Human Subject kifejezetten a hideg art-cyberpunkot hozza, Andrea és Marly duóját Párizs kellős közepéből. A Navigator és az Automate után érkezik az új FT-anyag is egy idő után. (Imádkozzatok, hogy Meyer válaszoljon.)

The Daily Read. Richard Kadrey – Metrophage. Drogdealerek az alienek földiekkel kötöt alkujának nyomában. Speedeseknek és erőszakhullámokkal küszködő művészeknek tökéletes olvasmány, a fele Gibson-koppintás, amit nagyon hangsúlyozottan próbálnak nem érzékeltetni, ettől (is) bájos.

Fent pár percnyi anyag Veqtor barátom pénteki Strandstampos szerepléséből, Abletonba ágyazva, Voodoo People Pendulum-remixxel, egy perc tizenhatnál indult a gappelt szeretet. Összerakva azt, amit MSNen beszélünk, azzal, hogy a pult mögött mit csinál, elég hamar Stockholm lesz a Dose következő városa. (Akinek megtetszett, olvassa el az interjút vele a legutóbbi DOSEban.)