Igazából ott kezdődik a nap, amikor felhívom a NegativeArt nagybecsű ezmepusztítóját, hogyasszondja, “az ajkaiak 10%-ért cserébe nyomják meg a névjegy hátulját feketére, milyen ez már“. Erre ő meg azt mondja (görcsösen szorongatod a bal kezedben az erectust, tudom), azt mondja, “A határon vagyok. Az Angelspit meg publikus.

angelspitlive.jpg

Pic by Solange Helbling

Öt éve volt ilyen húzása, akkor csak annyit mondott a telefonba (akkor még egy randa piros plasztiktelefonról – Batmaaan, dinnerdinnerdinnerdinner – hívtam fel egy sarokban gubbasztva egy randa házinövény alatt), “a Severe Illusion mellett a Sepiaék is átjönnek játszani, rajtuk nem törtek el úgy sörösüveget, mint a svédeken“, ekkor jött az eufóriaroham meg ott, amikor Julesék a nyakamba omlottak a régi Süss Fel Nap közepén, az ilyen pillanatokért éri meg az LD50et üzemeltetni, mondtam én, amikor még nem a pénzen járt az eszem. (Most sem, sajnos.)

Szóval az elmúlt két év legnagyobb cyberpunk zenei húzása Pesten szaggat majd az LD50 hatodik születésnapi partyján, itt indul a történet. Két hét múlva ilyenkor, ha minden igaz, a Mitte valamelyik vietnami éttermében fogunk terpeszkedni a ZoogDestroyX duóval és megváltjuk a világot, útinapló, fényképek, YouTube embedek érkeznek hamar.

angelspitlogou.jpgnail one more angel head to your door
pin another demon’s arm on to the wall
death and knowledge verses bliss and bland
which part of fuck off don’t you understand?