A mai naptól a Relay, az In Medio és a Tesco újságárusainál kapható egy triplapresszó áráért (790) az új Mondo, erről havi szinten bővebb híradást fogtok kapni, mert a szerkesztőség promógremlinjeit elvitte a busójárás meg a sugárban bele a tízezer éves hamvvederbe. A május kimaradt, mert az én promógremlinjeimet is elvitte a, ellenben ez az ötvenedik számunk, úgyhogy vegyétek.

A tartalomvázlatot most nem olvasom fel, kattintsátok meg az éppen aktuálist, ott vannak screenshotok meg részletes tartalomjegyzék, amiből – mint hivatásos és nemkívánt orvosotok és ügyvédetek – személy szerint a Versus elemzést, a japán űrkutatást, a Witcher 2-t és a D, a vámpírvadászt javaslom mélyebb fogyasztásra. (Igen, mélyebb. Get over it.). Ellenben tényleg elérkeztünk az ötvenedik számhoz.


Róla a Mondo: Amikor nem a gonzót köpi nektek, szöveget meg káoszt szül egy magyar videostartupnak (dragontape.com), blogot (ez a planetdamage.com) meg könyvet ír, egyszer csak abbahagyja valahol a stilizálást. Bármi megmozgatja, amiben van elég kapszaicin, triplacsavar, pornó vagy hangerő. Korábban újságíró, DJ, partiszervező és rádiós, eddig csak hangokból, szavakból meg betűkből élt. Hatmillió Scoville-ig merészkedett el a csípősségi skálán. Egyesek szerint nincs gyomra, és kávé folyik az ereiben. Is.

Ő a Mondóról: Kodaj Dani abban a pillanatban biztosította a cikkeimet, amikor az újság címével kikacsintott a kilencvenes évek egyik leghíresebb cyberpunk jövőmagazinjára, a Mondo 2000-re. Ide írni? Olyan, mint hightech biztonsági felszereléseket és soha meg nem romló élelmiszert gránátvetni a kozmoszba. Ezt majd mindenki magának, ha azonnal nem. És megsúgom, 2011-ben is jó papírra dolgozni. Néha elkapom, ahogy Facebookon sírtok, hogy nem működik a tambler, vége a világnak, akkor megyek kacagva a következő póklábat a koponyámra ékelni a tükör elé. Aki ezt értette, azt meghívom egy italra.




A havi Damage Report most is nyolc oldalban jelentkezik, kaptok szokásos zeneajánlót, két oldalt a Portal 2-ről, automatikus írást a körülöttünk lévő sebességről és elővezetjük a lokatív rovatot. Köszöntem. Vegyétek. (mondoweb.hu)