A mai naptól a Relay, az In Medio és a Tesco újságárusainál kapható egy triplapresszó áráért (790) az új Mondo, erről havi szinten bővebb híradást fogtok kapni, mert a szerkesztőség promógremlinjeit elvitte a busójárás meg a sugárban bele a tízezer éves hamvvederbe. Az áprilisi számban megemlékezünk a fukushimai tragédiáról (azért az egészen szomorú lenne, ha nem így lenne) és fókuszálunk az élőszereplős animékre.

Egészen vegyes dolgokat látok most a tartalomvázlatban, van például Blood live action, Usagi Yojimbo, Deltora Quest, A királyi ház titkai, Túléltem egy japán vetélkedőt! 2. évad, Verhetetlen Banzuke, Yawaraka Sensha, Ooran Kookoo Host Club, emellett recept, japán nyelvlecke, DVD- és könyvbemutató, cosplay, original artok, a zenei blokkban Girugamesh és Nana Kitade, Square Enix bemutató és vigyázat, génmanipuláció konzollal!





A havi Damage Report most tíz oldalban jelentkezik, kaptok két oldalt a Wolverine sorozatról, a többiben pedig a szokásos zene- és játékajánló, kitérünk a lokatív média csodáira, megnézzük, mi van az aktuális Philip K. Dick-adaptációkkal és a Tron-sorozattal, illetve egy oldalnyi editorial, in loving memory of Japan. Köszöntem. Vegyétek. (mondomagazin.hu)