Headline »

December 30, 2015 – 12:39 |

Hello, cyberpunks, rivetheads, industrial-and-experimental-lovers and weird-people. This blog was more or less a wasteland in 2k15 – content was posted on Facebook or Instagram with a lot of time idly spent in front of a keyboard trying to warp up THAT BEST BASSLINE. …

Read the full story »
listen

Thoughts have certain sounds and they sound like electronica: minimal, IDM, hardstyle, hard soul d'n'b or intelligent industrial. Or far worse.

watch

Hard-edge sci-fi movies, demoscene retina orgy, dailykawaii dolls, things to watch, all 3 A.M. eternal.

think

The loas of Papa Misc rule this land. All I work and all I rant and everything that doesn't fit anywhere else.

play

WASD and voxel zeitgeist for our angry urban brains. Mostly centered around casual and XBOX360.

buy

Consumer sex objects from sixpacks of baby head energy drinks to steampunk watches and workstations of doom.

Home » think

Gargoyling around.

Submitted by on June 27, 2007 – 11:50

sonycenter.jpgÜlök egy kupacnyi holmi fölött egy keserves hangulatú lakás közepén és az motoszkál kettővel az agyalapi mirigy alatt (berettenek, ha a medikusok pontosan megmondják nekem, hogy ott minek nem kéne motoszkálnia, ami pedig igen), hogy a berlini csomag jó egynegyede (ha nem számolom az utazóbőrönd nettóját) bizony recording gear, laptoptól a kábeleken meg az mp3diktafonon keresztül a beatses kameráig, póttáppal, tizensok órányi kazettával együtt. Többek között. Megjegyzem, munkával egybekötött pihenésnek indult a berlini utazás. Ha minden igaz, nyolc élő interjú és két koncert vár minket. (Nem, mi nem koncertezünk, még.)

A Google Mapsbe bedobáltunk rengeteg markert, ha visszajöttünk, publikussá tesszük azokat is meg a forrásokat is, a többi anyag meg felkerül ide meg a szokásos helyekre.