Headline »

January 25, 2015 – 10:50 |

Weekly news recap from Planet://Damage, a magnet of cyberpunk, glitch, music production and anything else that can look black and neon-tinted at the same time. Enjoy your stay.

This week’s “best find” title goes hands down to the Mothmeister duo. Their seriously thwarted taxidermy …

Read the full story »
listen

Thoughts have certain sounds and they sound like electronica: minimal, IDM, hardstyle, hard soul d'n'b or intelligent industrial. Or far worse.

watch

Hard-edge sci-fi movies, demoscene retina orgy, dailykawaii dolls, things to watch, all 3 A.M. eternal.

think

The loas of Papa Misc rule this land. All I work and all I rant and everything that doesn't fit anywhere else.

play

WASD and voxel zeitgeist for our angry urban brains. Mostly centered around casual and XBOX360.

buy

Consumer sex objects from sixpacks of baby head energy drinks to steampunk watches and workstations of doom.

Home » think

Gargoyling around.

Submitted by on June 27, 2007 – 11:50

sonycenter.jpgÜlök egy kupacnyi holmi fölött egy keserves hangulatú lakás közepén és az motoszkál kettővel az agyalapi mirigy alatt (berettenek, ha a medikusok pontosan megmondják nekem, hogy ott minek nem kéne motoszkálnia, ami pedig igen), hogy a berlini csomag jó egynegyede (ha nem számolom az utazóbőrönd nettóját) bizony recording gear, laptoptól a kábeleken meg az mp3diktafonon keresztül a beatses kameráig, póttáppal, tizensok órányi kazettával együtt. Többek között. Megjegyzem, munkával egybekötött pihenésnek indult a berlini utazás. Ha minden igaz, nyolc élő interjú és két koncert vár minket. (Nem, mi nem koncertezünk, még.)

A Google Mapsbe bedobáltunk rengeteg markert, ha visszajöttünk, publikussá tesszük azokat is meg a forrásokat is, a többi anyag meg felkerül ide meg a szokásos helyekre.