A mai naptól a Relay, az In Medio és a Tesco újságárusainál kapható egy triplapresszó áráért (790) az új Mondo, erről havi szinten bővebb híradást fogtok kapni, mert a szerkesztőség promógremlinjeit elvitte a busójárás meg a sugárban bele a tízezer éves hamvvederbe. Natehát, monthly téma a tömegközlekedés, a vasutak meg a nyugati-keleti adaptációk, amiről nekem valahogy Menzel Szigorúan ellenőrzött vonatokja ugrik be, de arra az átlagközönség azt hiszi cím alapján, hogy az az új Keanu-film, úgyhogy inkább ugorjunk.

A Jkult helyett okkultot olvasok a tartalomvázlatban, úgyhogy éppen kávét kell hogy injektáljak a könnymirigyeimbe, ahonnan még felszívódik bármi is (eszet is ide kéne, ha lenne cseppfolyósban, Kína viszont szarban hagyott minket, az van), szóval a havi, ami nem Damage Report, az: Vasember (nem, a másik), Bakugan, A vízisten menyasszonya, Chihiro, Esti tagozat, Blood, az utolsó vámpír, Night on the Galactic Railroad, Miracle Train, Mr. Morning, Nasu: Andalusia no Natsu, Ai no Kusabi, Galaxy Railways, emellett japán bringaőrület és vasutak, cosplayek, fanartok, Mucc és -OZ- koncertbeszámoló, a gamer rovatban meg a Vanquish.
A havi Damage Report most nyolc oldalban jelentkezik, kaptok két oldalt arról, hogy hogyan ugorjatok neki a zeneírásnak, ha már egyáltalán, hogyan főzzetek erőszakosan, mit hallgassatok az elkövetkező hónapban, némi infó az elmúlt egy év live cyberpunkjairól Japánból meg két oldal hőbörgés tőlem. Köszöntem. Vegyétek. (mondomagazin.hu)