Ikrekben született ikrek aszcendenssel, de jobban bízik a megérzéseiben és az emberismeretében, mint az asztrológiában. A legjobb korban van: biológiailag harmincegy, külsőre valahol tizenhat és huszonöt között, szívében örök húsz. (profilok.tw)

Kilenc nappal és majdnem száz maillel ezelőtt keresett meg @vonzovera, a profilok.tw főszerkesztővezetőnője, hogy “te vagy a következő”, ami egy kicsit aggasztó is egyszerre meg olyan, mintha pár másodpercig Christopher Lambert lennél parkolóval, borostával meg karddal, de aztán inkább megcsináltuk az interjút, ezennel is jövök egy sörrel (vagy valamivel) @yaanno-nak a továbbajánlásért. A továbbajánlás csavaros ötlet amúgy, minden interjúvolt maga ajánlhatja a következőt, úgyhogy előrevetítettem a jövőbe @dismay22-t, hogy elgondolkodjon, van-e értelme olyan linkeket posztolgatni több éve már, amivel minden nap felhívja magára a figyelmemet. Akit amúgy meg érdekel, hogy mi van mostanában velem vagy nem kérdezte meg a kérdéseket a régmúltról, most egészen sok meg lett válaszolva.

Amúgy Biopunk Razzor meg jómagam szerveztünk október 22/péntekre egy twittertalit a Vaskapuba, este nyolctól lehet jönni inni meg világmegváltani, nem kívánt sorrend törlendő. Menjetek olvasni már, az első kávémat se ittam még meg.