Nem volt cyberpunk műsor az MTV szerda esti adásában, volt helyette műsor, amiben az Animal Cannibals mindenféle számottevő műsorbeli felkészülést mellőzve próbálta élőben kideríteni, hogy mi a cyberpunk. Az érintett tengelyek: akkor ez a cyberpunk zene ez ilyen drogos zene, igaz? (a szóbanforgó synesthetics – electric kool-aid demo) és akkor az óriásmajmos filmek, például a King Kong, az is cyberpunk, igaz? és akkor ők olyanok külsőre, mint az emók, ugye? Utólag azt mondják, sokszor mondtam, hogy most eltérünk a témától. (A képeket meg köszönöm Esteenek, I owe you one :D)

A classic MTV befuttatta az Aeon Fluxot, az MTV Asia előtérbe tolta az Ars Electronica-díjas Codehunterst, a képen a hazai eresztés.

Volt piros, szintetikus petesejtünk is. Valahol ekkortájt telefonált be valaki, aki nem mutatkozott be, de erősen mentette a műsort, itt is közlöm, hogy meghívom valamire, ha találkozunk. Bal kéz felől Qka, ő még tudott (volna) okosakat kérdezni.

Két comb között cyberpunk, én meg mutatom, hogy implant nélkül mekkora. Megható mozzanata az estének.

Erre nem emlékszem, de valahol itt volt az ugye ez drogos dolog, és ha itt bemondom, hogy a nootropic intelligenciát növel, életemben nem mosom le magamról azt, hogy. (Ahhoz képest, hogy első ember, akire hivatkoztam, Timothy Leary volt…) Konklúzió: nem ülünk le többet olyan emberekkel interjúzni, akik abból akarnak előnyt forgatni maguknak, hogy alaptudás nélkül ülnek le műsort csinálni és enyhén arra utalnak, hogy este kilenc után és cink olyan műsort csinálni, amiben van konkrétan okos kérdés, okos válasz.

Pontosan.