nsb.jpgMegvan, hogy három X-szárnyúból álló raj biztosítja a brooklyni kockahasakra felinstanttetkózott biohazárdveszélyt?

Lassan havi rítussá válik nálunk (azaz Dawenél meg nálam), hogy tisztelettől könnyező szemekkel kattintgatjuk végig dannycasht meg a hozzá hasonló oldalakat (nagy a pofám, amióta beledörgöltem a 10/10-es erősségű szószt a szemembe és csak fél óráig nem láttam). Hétfőn jött a mostvagysoha, előtte nyilván a Scoville-skálát néztük, hogy nekifutásból melyikünk milyen messze jut el, perszehogyamélyvíz.

Ezzel itt balra valószínűleg hadifoglyokat kínoztak, tekintve hogy naga jolokia, red habanero és wasabi van benne. Az első két összetevő a világ két legerősebb, kapszaicint tartalmazó, chilipaprikának gúnyolt tömegoszlató fegyvere, a wasabit meg ugyan nem lehet mérni Scoville-ban, mert izotiocianátot tartalmaz kapszaicin helyett, ezért cserébe amit a szájüregben nem tud marni, azt az orrjáraton keresztül meg az agyban teszi meg. Aztán aznap majd újraéljük a teremtést. (dannycash.com)