Megnéztem az előző Appleseedet és gyönyörűnek tartottam benne az ember és a gép, valamint az erőszak és a szeretet ellentétének ábrázolását. Terveim tükrözik a film kiváltotta érzelmeket, nyilatkozta Miuccia Prada divattervező a népszerű japán anime kapcsán. Az október 20-án érkező folytatásban, az Appleseed: Ex Machina c. filmben Deunan Knute már két Prada-ruhában kerülgetheti a szőrnindzsák szilikonozott foncsorlövedékeit. Több divatlap szerint Prada 2006 őszi kollekciója, a Metropolitan Armor, az Appleseed inspirálta cyberpunk hatásokat mutat.

prada1.jpg

A style.com szerint az új Prada szexi, fiatalos, dühös, komoly – és igazi életre termett. (A style.com komplett szerkesztőgárdáját remek egyediségükért meredt néger faszláncra fűzném.) Prada azt üzeni, a nők térjenek vissza erős és józan oldalukhoz, ne akarjanak senkinek se megfelelni, merjenek úgy az utcára menni, ahogy vannak. (Ezt ne. Várom a feminista front hőkövetőit.)

prada_real.jpg

Ami a filmet illeti, a producer nem más, mint John Woo, zenei hátteréért pedig Ryuichi Sakamoto, DJ Towa Tei és Cornelius felelősek, többek között – emellett még Prada egyik Miu-Miu modellje, Mana Ota is hangját hallhatjuk a várhatóan másfél órás szélesvásznas eyecandyben. Bemutató október 20-án, nemzetközi terjesztő a Warner Bros. [via]