Az univerzum kegyes. Öt méteren belül kétszer tolattak rám és egyszer akartak lobogó hajjal elcsapni, aztán amikor a belpol rovatnak magyaráztam éppen az épület előtt a field medic robotokat, tiszta erőből lefejeltem az éppen lezáródó sorompót, ami alatt, úgy tűnik, átmentünk. Pontosabban, nem mentünk át. Ezek után világlegjobb kompenzáció, hogy beválasztottak a Hellgate:London alfateszterének, tekintve hogy indulás óta várom és nézek több fansiteot óránként, my bad.

avalon200.jpgA Hellgateról az NDA miatt nem írhatok semmit, ami azért is cseles egy jogi megoldás, mert a kurvajót viszont elég sokszor le lehet írni róla és ezt az agyatlanabb rajongók meg is teszik. Én szombat este jutottam el arra az igen kétes, de könnyen megközelíthető szintre, hogy a Kossuth Lajosra igen hasonlító kardművészt KossuthLajosnak neveztem el és azzal álltam neki a zombikat kaszabolni, majd valahogy megfordult az is, hogy akár el is lehetne küldeni egy screenshotot a kuruc.info-nak, hogy nézzék meg, a magyarságtudat megveti a lábát egy ilyen sátánista, globalista (itt asszem elszaladt egy jóseggű, latexbe öltözött démonvadászlány a szomszéd peronon) romlott tudatú játékban, de az ötlet hálistennek pillanatnyi volt, az már jobban megmaradt, hogy át kéne forgatni a magyar nyelvű MSN-t úgy, hogy chat közben $name után azt írja ki, hogy “azt üzente”, de aki kialudta magát hétfő reggelre, az nem fogja ezt értékelni.

A tudományrovat (lentebb) annyit gondolt csak erről, hogy mostantól nem fognak egy hétig látni. Még van negyedórám eldönteni, hogy bemegyek-e. Decide or decide.

zenbauer.jpg
Fotó: Stiller Ákos, hvg.hu